top of page
poppetje 4.PNG
poppetje 12.PNG

Missie

Wij bieden passende dagbesteding die aansluit bij de kwaliteiten van de cliënten en die hen energie geeft.

Visie

Het bieden van dagbesteding die de cliënten laat participeren in de maatschappij, maar daarbij een lach op het gezicht tovert van de cliënten, staat voor ons voorop. Wij vinden het van belang dat alle cliënten tot hun recht komen tijdens hun aanwezigheid op de dagbesteding. De kwaliteiten van de cliënten zullen worden gestimuleerd en wij hopen dat de cliënten met een voldaan gevoel en met nieuwe energie van de dagbesteding thuiskomen.

Kernwaarden

  • Aandacht en respect voor elkaar: Wij streven erna om een ieder de aandacht te schenken die hij/zij verdient. Wij respecteren elkaar en een ieder is gelijk.

  • In contact zijn en blijven: Wij staan in contact met elkaar en luisteren met oprechte interesse. Goede communicatie is de fundering van een goede werkverhouding. 

  • Innoveren: Wij streven erna om te blijven innoveren, zodat wij bij de cliënten kunnen blijven aansluiten.

  • Maatschappelijk verantwoord bezig zijn: Wij zijn maatschappelijk verantwoord bezig, zodat de cliënten betrokken zijn en blijven in de maatschappij.

poppetje 10.PNG
poppetje 1.PNG
De Rode Beuk.jpg

Wij zijn Pascalle van de Kant-van der Poel en Eugene van de Kant, Eugene is geboren in 1967 en Pascalle in 1971. Sinds de middelbare school zijn wij al samen en in 1995 zijn we getrouwd. Samen hebben we drie kinderen, 2 jongens en 1 meisje, Roy geboren in 1997, Tim in 1999 en Ellen in 2001.

Eugene heeft een technische Mbo-opleiding en na ruim 20 jaar werkzaam bij Expert te zijn geweest (waarvan ongeveer 12 jaar als bedrijfsleider), is hij daarna gaan werken als medewerker bij een firma in de koeltechniek.

Pascalle heeft de MDGO-opleiding activiteitenbegeleidster gevolgd en na jaren lang werkzaam te zijn in de gehandicapten zorg, heeft Pascalle in 2011 de verkorte (2 jarige) BBL-opleiding verpleegkunde niveau 4 afgerond. En in 2022 heeft Pascalle met goed gevolg de tweejarige beroepsopleiding op Hbo-niveau tot holistische therapeut voltooid

Wij vinden het als ZorgOndernemers belangrijk om mensen met een verstandelijke beperking een veilige omgeving aan te bieden, waar warmte, gezelligheid en huiselijkheid voorop staan. Dit hebben we gecreëerd in ons gezinshuis, De Rode Beuk, waarvan we sinds 2014 de gezinsouders mogen zijn. (per 2019 een Driestroomhuis)

We merken dat de maatschappij aan het veranderen is en dat heeft ook effect op de zorg. Door onze ervaring als gezinsouders zijn we tot de conclusie gekomen dat kleinschaligheid van wonen en werken de toekomst is voor mensen met een beperking.

Daarom willen we onze ervaring en kwaliteiten verder uitbreiden door het gaan starten van een kleinschalige dagbesteding, Groot Geluk (per 01-01-2022) waarin de client centraal staat en niet de bron van inkomsten.

Wie zijn wij?

bottom of page